Mimers Brønds skolekreds

Mimers Brønd har en Skolekreds, skolens venner, som deltager i skolens liv og udvikling.
Medlemsskabet af skolekredsen er gratis, og medlemmerne er typisk folk fra det lokale erhvervsliv og landbrug, tidligere elever og forældre til tidligere elever samt personer der på en eller anden måde arbejder med unge mennesker.
Skolekredsen på Mimers Brønd er en vigtig medspiller for skolens eksistens. Da skolen blev oprettet som selvstændig skole i 1999 var det netop i kraft af en lille gruppe engagerede mennesker der gjorde en stor indsats for at få skolen skubbet i gang.
Vi er stolte over og meget glade for de mennesker, der støtter vores arbejde med de unge. Den moralske opbakning og de input, vi derigennem får til skolen, er guld værd for vores arbejde. Skolekredsen er et udtryk for, at Mimers Brønd er åben skole, der gerne vil være i aktivt samspil med alle, der ønsker at bidrage til skolens udvikling, til gavn for de elever, vi har på skolen.
Skolekredsens medlemmer bliver indkaldt til en årlig generalforsamling, hvor de kan få informationer om og diskutere skolens udvikling. Skolekredsen har 4 medlemmer i skolens bestyrelse. På generalforsamlingen er der hvert år 1 medlem på valg til bestyrelsen. Bestyrelsesmedlemmerne vælges for en 4-årig periode. Medlemmerne af Skolekredsen har således mulighed for at få direkte indflydelse på Mimers Brønd.
Fordele ved at være medlem af skolekredsen:

  • Du inviteres til den årlige generalforsamling
  • Du modtager skolens nyhedsbreve
  • Du får direkte besked ved åbent hus arrangementer
  • Du tilbydes skolens gode økologiske kvalitetsprodukter et par gange om året

     

Bliv medlem !

Alle kan blive medlem af Skolekredsen. Det kræver blot en henvendelse til skolen, gerne via kontaktformularen på dette site eller via mail.
Vi har brug for

  • Navn
  • Adresse
  • Mailadresse 
  • Mobilnr.

Vi vil fremover kommunikere mest på mail, men vi vil gerne have mulighed for at sende noget trykt materiale med postem, som f.eks. en ny brochure. I fremtiden vil vores tilbud om køb af oksekød måske blive sendt som en SMS med opfordring til at gå ind i vores gårdbutik på hjemmesiden og bestille varerne der.
Vi opfordrer til at blive medlem af Skolekredsen. Det kan gøres ved at udfylde kontaktformularen på denne hjemmeside med ovenstående oplysninger.
Du kan downloade Skolekredsens vedtægter her